Masz pytania? Zadzwoń: 607 22 21 21

Tydzień 6.07 – 12.07

Poniedziałek 6.07

Śniadanie:
Kakaowe naleśniki podane z twarożkiem i musem brzoskwiniowym
Drugie śniadanie:
Leczo z letnich warzyw
Obiad:
Chili sin carne podane z ryżem jaśminowym
Podwieczorek:
Cytrynowa zupa z cukinii
Kolacja:
Sałatka makaronowa z brokułem, oliwkami i zielonym groszkiem w pesto

Wtorek 7.06

Śniadanie:
Pasta z czerwonej soczewicy z suszonymi pomidorami, pieczywo mazurskie, mix warzyw
Drugie śniadanie:
Budyń jaglany z cząstkami owoców
Obiad:
Wegańska tarta z nadzieniem szpinakowym i tofu

Podwieczorek:
Koktajl arbuzowo-cytrusowy
Kolacja:
Placuszki kukurydziane, sos warzywny

Środa 8.07

Śniadanie:
Kawowa ryżanka z bakaliami
Drugie śniadanie:
Lekka zupa jarzynowa z bazylią
Obiad:
Pulpety z ciecierzycy w sosie koperkowym, puree marchewkowe, surówka z białą rzodkwią
Podwieczorek:
Kokosowe kulki mocy
Kolacja:
Sałatka z kaszą bulgur, cukinią, kaparami, bakłażanem i porem

Czwartek 9.07

Śniadanie:
Kaszotto z boćwiną, fasolką szparagową, marchewką i marynowanymi pieczarkami
Drugie śniadanie:
Panna cotta z musem jagodowym
Obiad:
Pomidorowe tagliatelle w sosie brokułowym z ciecierzycą
Podwieczorek:
Smoothie truskawkowo -jabłkowe
Kolacja:
Kotleciki marchewkowe z białą fasolą, sos ziołowy

Piątek 10.07

Śniadanie:
Pieczona owsianka z dipem wiśniowym
Drugie śniadanie:
Mini serniczki z kremem malinowym i świeżymi owocami
Obiad:
Burgery sojowo-buraczane, sos pomidorowy z ajwarem, pieczone ziemniaki i surówka z jabłka i marchewki
Podwieczorek:
Krem z zielonych warzyw
Kolacja:
Hiszpańska potrawka z czarną soczewicą

Sobota 11.07

Śniadanie:
Pasta z nasion słonecznika, słupki warzyw i pieczywo chrupkie
Drugie śniadanie:
Koktajl ananas, banan, limonka
Obiad:
Wegański pasztet, sos BBQ, kasza gryczana i surówka z czerwonej kapusty
Podwieczorek:
Ciasteczka z makiem
Kolacja:
Wegański bigos z młodej kapusty

Niedziela 12.07

Śniadanie:
Chia o smaku owoców leśnych
Drugie śniadanie:
Fit batoniki muesli
Obiad:
Słodko-kwaśny gulasz z ciecierzycą i brązowym ryżem

Podwieczorek:
Krem z brukselki i fasolki szparagowej
Kolacja:
Wytrawna komosanka z selerem naciowym, pomidorkami koktajlowymi, papryką i groszkiem cukrowym