Masz pytania? Zadzwoń: 607 22 21 21

Tydzień 19.04 – 25.04

wykluczenia w tej diecie nie są realizowane

Menu dla diety ketogenicznej

Poniedziałek 19.04

Śniadanie:
Sałatka z serem typu feta, pomidorkami cherry, fasolką szparagową i orzechami
Drugie śniadanie:
Keto krem jarzynowy z cukinią
Obiad:
Indyk w sosie curry, surówka z czerwonej kapusty
Kolacja:
Omlet z cukinią i mozzarellą

Wtorek 20.04

Śniadanie:
Serek wiejski z pestkami dyni i rzodkiewką
Drugie śniadanie:
Keto ptasie mleczko
Obiad:
Roladki drobiowe w sosie szpinakowym, blanszowane warzywa
Kolacja:
Keto bigos z wieprzowiną

Środa 21.04

Śniadanie:
Sałatka z wędzonym kurczakiem, kapustą pekińską, oliwkami i pomidorem
Drugie śniadanie:
Koktajl jagodowy
Obiad:
Kotlety miielone z sosem musztardowym, surówka z białej kapusty
Kolacja:
Kotlety jajeczne w sosie pieczarkowym, mix warzyw

Czwartek 22.04

Śniadanie:
Tapenada z oliwek, słupki warzyw
Drugie śniadanie:
Keto sernik z kremowym musem jagodowym
Obiad:
Udka z kurczaka z sosem pieczarkowym, surówka z selerem
Kolacja:
Hiszpańska potrawka ze schabem

Piątek 23.04

Śniadanie:
Placuszki twarogowe z musem truskawkowym
Drugie śniadanie:
Krem z białych warzyw z nasionami słonecznika
Obiad:
Dorsz w sosie porowym, surówka z marchewki z orzechami włoskimi
Kolacja:
Chrupiąca sałatka z orzeszkami ziemnymi i pieczonym kurczakiem

Sobota 24.04

Śniadanie:
Sałatka z mozzarellą i jarmużem
Drugie śniadanie:
Ratatouille z dyni i pieczarek
Obiad:
Slice z kurczaka w sosie pomidorowym, surówka z kalarepą
Kolacja:
Indyk z warzywami po chińsku

Niedziela 25.04

Śniadanie:
Pasta z tuńczyka z ogórkiem kiszonym, słupki warzyw
Drugie śniadanie:
Keto krem z selera
Obiad:
Potrawka z szynką wieprzową, bukiet warzyw
Kolacja:
Placuszki z marchewki i dyni, sos czosnkowy