Polityka prywatności

REGULAMIN

REGULAMIN PROMOCJI

Administratorem danych osobowych jest KMT Group Sp. z o.o. ul. Wernyhory 16A 02-727 Warszawa, NIP 521 381 35 11, REGON 142312330, właściciel marki Akuku Catering dietetyczny. Dane osobowe przetwarzane są w związku z realizacją Państwa zamówienia oraz w przypadku dodatkowej zgody w celach marketingowych i promocyjnych Administratora Danych. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, niemniej odmowa ich podania w ramach składanego zamówienia uniemożliwi jego realizację. Osobie przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania. Każda osoba ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz możliwość ich poprawiania w każdym czasie. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres:
okres 5 lat liczonych od dnia pierwszego stycznia następującego po dacie złożenia zamówienia (zgodnie z art. 74 ust. 1 i 2 ustawy o rachunkowości)
okres 5 lat liczonych od dnia pierwszego stycznia następującego po dacie wyrażenia zgody na przetwarzanie danych w celach marketingowych i promocyjnych Administratora Danych.
Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych możliwy jest za pośrednictwem e-mail: biuro@akuku-catering.pl
Odbiorcami danych będą podmioty współpracujące w Administratorem Danych w celu zapewnienia prawidłowej realizacji zadań.
Osobie przysługuje prawo wniesienia skargi do GIODO, gdy uzna, że przetwarzanie jej danych osobowych, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.