Poniedziałek 20.11

ŚNIADANIE
Faszerowane jajka z łososiem/Faszerowane pieczarki z kaszą jaglaną
DRUGIE ŚNIADANIE
Koktajl bananowo-żurawinowy
OBIAD
Kurczak na puree z kalafiora z masłem szałwiowym
PODWIECZOREK
Zapiekane warzywa z dipem
KOLACJA
Zupa krem z ciecierzycy i pomidorów

Wtorek 21.11

ŚNIADANIE
Komosanka z musem z gruszki
DRUGIE ŚNIADANIE
Sałatka ze szpinakiem
OBIAD
Schab gotowany w sosie z dyni
PODWIECZOREK
Krem z buraka z mleczkiem kokosowym, imbirem i papryczką chili
KOLACJA
Twarożek z ogórkiem, szczypiorkiem i wędzonym łososiem

Środa 22.11

ŚNIADANIE
Placuszki z porem
DRUGIE ŚNIADANIE
Dwukolorowy jogurt z płatkami ryżowymi, żurawiną i musem owocowym
OBIAD
Makaron gryczany z fasolką szparagową, kurczakiem i pesto
PODWIECZOREK
Batonik musli z suszonymi owocami
KOLACJA
Sałatka z fetą, pomidorkami i kukurydzą

Czwartek 23.11

ŚNIADANIE
Owsianka z suszonymi śliwkami
DRUGIE ŚNIADANIE
Pasta z czerwonej soczewicy i papryki z pieczywem chrupkim
OBIAD
Ryż smażony z wołowiną, marchewką i brokułem
PODWIECZOREK
Koktajl jogurtowo - truskawkowy z migdałami i siemieniem lnianym
KOLACJA
Kotleciki z fasoli podane z lekką sałatką

Piątek 24.11

ŚNIADANIE
Włoska kanapka
DRUGIE ŚNIADANIE
Koktajl z jarmużem i kiwi
OBIAD
Łosoś w papilotach z porami i ziołami
PODWIECZOREK
Sałatka z ogórkiem
KOLACJA
Pełnoziarniste tagliatelle z sosem pomidorowym i parmezanem

Sobota 25.11

ŚNIADANIE
Sałatka owocowa z komosą ryżową
DRUGIE ŚNIADANIE
Kanapka z delikatną pastą z oliwek i suszonych pomidorów
OBIAD
Gulasz z soczewicy z ryżem
PODWIECZOREK
Krem z białych warzyw z pastą tahini
KOLACJA
Sałatka z kurczakiem, pomarańczą i orzechami

Niedziela 26.11

ŚNIADANIE
Jaglana szarlotka
DRUGIE ŚNIADANIE
Pomidorowe babeczki fasolowe
OBIAD
Pęczotto z brukselką i tofu
PODWIECZOREK
Sałatka zielona z ryżem
KOLACJA
Sałatka nicejska z musztardowym dressingiem