Masz pytania? Zadzwoń: 607 22 21 21

Tydzień 3.08 – 9.08

Poniedziałek 3.08

Śniadanie:
Muffinki bananowe, dip o smaku owoców leśnych
Drugie śniadanie:
Chłodnik po litewsku z jajkiem
Obiad:
Roladka drobiowa z papryką, sos musztardowy, pieczone ziemniaki i surówka coleslaw
Podwieczorek:
Jaglane ciasteczka z makiem
Kolacja:
Fasolka po bretońsku

Wtorek 4.08

Śniadanie:
Pasta z tuńczyka, pieczywo żytnie razowe, mix warzyw
Drugie śniadanie:
Krem wielowarzywny
Obiad:
Indyk po seczuańsku podany z ryżem w kurkumie
Podwieczorek:
Orzeźwiające smoothie arbuzowo-gruszkowe z sokiem z limonki
Kolacja:
Wegeburgery dyniowe podane z ostrym sosem pomidorowym z bazylią i lekką sałatką

Środa 5.08

Śniadanie:
Owsianka a’la bounty z borówkami i kawałkami moreli
Drugie śniadanie:
Cząstki owoców z mixem prażonych pestek
Obiad:
Pieczony schab ze śliwką, sos z pieczonej papryki i selera naciowego, kasza gryczana i fasolka szparagowa
Podwieczorek:
Cytrynowa zupa z cukinii
Kolacja:
Sałatka ziemniaczana z ogórkiem małosolnym i chrupiącą ciecierzycą

Czwartek 6.08

Śniadanie:
Gryczotto z marchewką, cukinią, bakłażanem i soją
Drugie śniadanie:
Koktajl banan – truskawka – marchewka
Obiad:
Linguine po kenijsku z kurczakiem
Podwieczorek:
Koszyczki zbożowe z truskawkowym serkiem
Kolacja:
Domowa pizza z mozzarellą, pieczarkami, papryką i kaparami

Piątek 7.08

Śniadanie:
Tapioka z musem gruszkowym
Drugie śniadanie:
Szarlotka na kruchym orkiszowym spodzie
Obiad:
Tilapia pieczona w ziołach w sosie cytrynowym, kasza pęczak i surówka z czerwonej kapusty
Podwieczorek:
Krem brokułowy ze szpinakiem
Kolacja:
Spring rolls z czarną soczewicą i warzywami w sosie sojowym

Sobota 8.08

Śniadanie:
Pasta z czerwonej fasoli, pieczywo chrupkie, mix warzyw
Drugie śniadanie:
Koktajl ananas – malina – jarmuż
Obiad:
Indyk w sosie pieczarkowym, makaron bezglutenowy, surówka z porem
Podwieczorek:
Chia cup ze świeżymi owocami
Kolacja:
Bezglutenowe kaszotto z boćwiną, białą rzodkwią, pomidorkami cherry i zieloną soczewicą

Niedziela 9.08

Śniadanie:
Kakaowa ryżanka z domową frużeliną wiśniową
Drugie śniadanie:
Leczo z warzyw letnich
Obiad:
Wegański gulasz podany z quinoa i bukietem warzyw
Podwieczorek:
Krem z selera z pasternakiem
Kolacja:
Makaron sojowy z orzeszkami ziemnymi, papryką, porem, kapustą pekińską i marchewką