Poniedziałek 18.06

ŚNIADANIE
Surówka tradycyjna z ogórkiem kiszonym, Warzywa w słupkach
DRUGIE ŚNIADANIE
Koktajl z jarmużu, jabłka i selera naciowego
OBIAD
Frytki z marchewki, puree z dyni
PODWIECZOREK
Zupa krem paprykowo-pomidorowy
KOLACJA
Warzywa duszone w sosie pomidorowym

Wtorek 19.06

ŚNIADANIE
Sałatka z pieczonym burakiem
DRUGIE ŚNIADANIE
Koktajl z marchwi i jabłka z dodatkiem chili
OBIAD
Tradycyjna kapusta kiszona
PODWIECZOREK
Zupa kalafiorowa
KOLACJA
Pieczone warzywa na ciepło

Środa 20.06

ŚNIADANIE
Sałatka z pomidorem, ogórkiem i papryką
DRUGIE ŚNIADANIE
Koktajl z buraka, marchwi, szpinaku i jabłka
OBIAD
Kotlety z kalafiora na puree z dyni, Sałatka z kalarepy i ogórka
PODWIECZOREK
Zupa jarzynowa
KOLACJA
Frytki warzywne z sosem z pomidorów

Czwartek 21.06

ŚNIADANIE
Sałatka z ogórkiem, rzodkiewką i papryką
DRUGIE ŚNIADANIE
Koktajl z ogórka i jabłka z cytryną i imbirem
OBIAD
Surówka z jabłka i marchewki, Puree z kalafiora
PODWIECZOREK
Krem z buraków
KOLACJA
Pieczone warzywa, surówka z selera, pietruszki, ogórka kiszonego i pomidora

Piątek 22.06

ŚNIADANIE
Sałatka z ogórkiem, papryką i pomidorem, Warzywa na parze
DRUGIE ŚNIADANIE
Koktajl z marchwi, selera, papryki, pomidora i pora
OBIAD
Kiszona kapusta na ciepło w pomidorach
PODWIECZOREK
Zupa pomidorowa
KOLACJA
Papryka faszerowana warzywami

Sobota 23.06

ŚNIADANIE
Warzywne słupki: ogórek, marchew, seler naciowy, rzodkiew
DRUGIE ŚNIADANIE
Koktajl grejpfrut, jabłko, jagody
OBIAD
Pieczone warzywa: kalafior, brokuły, marchew baby, Surówka z ogórkiem kiszonym
PODWIECZOREK
Zupa krem z zielonych warzyw
KOLACJA
Leczo z cukinii

Niedziela 24.06

ŚNIADANIE
Sałatka z jabłka, marchwi i kiwi
DRUGIE ŚNIADANIE
Koktajl z jabłka, szpinaku, jarmużu i kiwi
OBIAD
Surówka z ogórkiem kiszonym, pomidorem i cebulką, Kalafior pieczony w curry na puree dyniowym
PODWIECZOREK
Zupa krem z warzyw: brokułu, marchwi, kalafiora, pomidorów
KOLACJA
Cukinia nadziewana warzywami